Followers

berday ke 21 tahun...

   Assalamualaikum..dan selamat pagiee, jam sekarang tepat pukul1.40am... Dan hari nie umor aku umor ak dah menigkat 21 tahun, alham dulilah, ak masih hidup di dunia sementara ini..  , tahun lepas berday paling best yang ak rase, harap tahun nie macam tu lee, thun lepas dapat Blackberyy, thun nie dpt note2 takpe dah...... 

hehehehe ...memag tak la kan..hahaha ,dan tak lupe dekat seseorng tu, yang slalu nyanyi dekat ak,bile bday kito neyy.., he3.. Harap awk tak lupekan saye okayy..  sy tak msj awk, sy tak call awk tak bermakna sy lupekan awk okayy, sy slalu ingtkan dekat awak, hope kite kwn smpai mati. ......rase nye macam dah berabut kowt, blog nie, sbb lame x update, hehehe...bile smpai snie, mcm nie la..,rase macam takde mase plak ,..sibuk pasal blajar, nak kne fikir pasal final projek lagi, harap2 final projek nanti berjalan dengan lancar,aminn ..hopee Puan azrin dpn tunjuk ajar, sebab dah jadi penyelia kumpulan kami pon... ..dan harap ahli kumpulan ak dapat berkerja sama,.. jngan nanti suruh baru buat , penat lee aku,...

dh hampir sebulan kowt ak duk snie, allhamdulilah, mingu nie, dah masuk modul baru... Sedih pon ade, nk tingal modul yg lame nie... Walaupon pda awal nye aku tak pndai nk prizen, tak pandai nk hurai, dan sangat pemalu orngnye , dop2 bile duk depan, tapi aku cuber dan cuber walaupun tngan aku sejukk... Tu sebab bile ak prizen aku selalu pengan buku, tapi hari nie tibe2, rase tak sabar plak nk prizen... Mukin prasaan maluu tu, dah kalis kowt...hahahaha...okayy la tu, sebagai latihan buat ak, nak prezen final projek nanti..dan thanks skali lgi, sebab bagi hadiah dkt kumpulan kami, siap dpt autograf Siti Nurhaliza lgi...hehehe...napok bernor puan ambik berat dngan kelas kami...thanks banyak-banyak.....>̴̴̴̴̴͡.̮Ơ̴͡okay , sampai snie je ngatuk sudah... Bye2 bloger

6 Response to "berday ke 21 tahun..."

  1. Happy Birthday to Aiman sulhi :)

    thankss... hadiah mane ??... hehehehe

    xsabar ase nak present ag,..hahaha,..:P

    wekk.. hahahah.... tibe2 rase dop sabor, sbb dah besedia... ke dop sedia, kecup perut...hahaha

    Eira says:

    untung la sape yg wish n nyayi lgu brthdy utk dye 2..huhuhu...

    elehhhh... x thu gop .. makcik ane x thu.. yg slalu brthdy sye tu.hehehehe.. :p

Catat Ulasan

korang nk komen,komen la ape2 pon.. :)

Ai, takkan tengok je.:)
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme