Followers

CUTI SEM.~~~


     Assalamualaikum.. Heyy, bloger,hehehe...dah lame gebenor dah nie, aku tak update blog aku ney, maklum la dah jadi student balik, tak mcm dulu lagi, bleh slalu update blog nie setiap mingu, lagi pon line internet dekat sinie mengalahkan siput kelembab'pannye, adoi, ... Tapi Allamdulilahlah leh la jugak gune, daripada takleh guna lasung kan3. he3... mingu depan last untuk semester nie, last aku update blognie, 2mngu lepas ak sampai Adtec Shah Alam nie, gud bye la sekejap Adtec Shah Alam nih, tungu semester depan la plak ye. :D,.. pejam celik pejam celik, nie dah nak hbes kan3...dari satu modul ke modul aku tempuhi , Allamdulilah , aku brjaya tempuhi juga,berkat doa mak ayah aku, kwn2 dan aku sediri,..dari modul database , C++ , sever, ICT dan sampai la yang terakhir nie, modul linux, yg tak lame dah nk exam nih.hu3......

     Pada awalnye ak lsung tak yakin yg aku boleh belajar dekat sinie,mak abah kkak aku la yg slalu bagi aku smngt dan tak lupe kwn2 ak dekat snie... Hehehe.thanks yaa.... Dlu takot nk duk dkt negeri orng nie, skrang dah biase plak, stiap mngu pgh kuar jln2 dkt KL uhh, hahaha... Duit plak, macam air je kuar dari poket nih, hehehe...klu bab makan tu plak, tak yah cakap la,mcm dah ade cop KFC plak dkt kepale ak nie, bleh kate stiap mngu kuar mkn dkt KFC,....makan2, ingatkan duk snie kurus la, rpe2nye samo jah....hahaha......

      Tak sabar nak balik, ingat dekat kampung je, mngu2 last nih....,kawan2 aku dekat kampung mesti dah rindu gile dekat aku nie, siap call aku lgi (sabor la weii),hahaha,...selain kawan2 , dah takde lagi kawan yang istimewa cam dulu lagi, aku dah patah harapan dekat awak tau,sebab terlalu berharap,dekat awak sebelum nih... sedeww.. :( ....semejak aku habes sekolah, aku dah tak cople2 lagi, mane la tahu, aku jumpa yang lebih istimewa daripada sebelom nie, Amin...he3...balik nanti trus sambung buat lesen keter,...nanti dah ade awek, nak bawak awek jalan2 dengan ape?,..takde kereta awek tak pndan la wei.. Hahaha, (poyol je budak nih). :P.... Abah mak, tngu saye dekat terengganu >̴̴̴̴̴͡.̮Ơ̴͡okay ,...byee..

3 Response to "CUTI SEM.~~~"

  1. Tanpa Nama says:

    :)

    g jalan x ajak aku pm,..ahahha

    mu kn kjer.. nk ajop gane..hahaa

Catat Ulasan

korang nk komen,komen la ape2 pon.. :)

Ai, takkan tengok je.:)
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme